2017. december 14.

Boldog karácsonyt, Transzplantációs Klinika!

  
Elkészült a Transzplantációs és Sebészeti Klinika ambulanciaszintjének idei karácsonyi dekorációja. Az előcsarnok közel 40 ajtaján ebben az évben Fodor Ákos-haikukat helyeztek el.
Az elkövetkező ünnepi időszakban ezekből mutatunk be naponta egyet-egyet. 

Boldog karácsonyt a dekoráció készítőinek és a többieknek, jó egészséget mindenkinek!

 * * *
"Már elmondhatjuk, hogy a Trappancs csapata hagyományként gyűlik össze az adventi időszak egyik vasárnap délutánján a Transzplantációs és Sebészeti Klinika ambulanciaszintjén:  a klinikára “hazajáró” veseátültetett és májtranszplantált fiatalok csapatát kiegészítette egy kombinált máj- +tüdőtranszplantált és egy csontvelőtranszplantált társunk is, ismét csatlakoztak hozzánk Trappancs édesanyák, valamint velünk tartott a Klinika koordinátora is kislányával, hogy 2017-ben is karácsonyi ruhába öltöztessük a magasföldszintet. A megszokottól most kicsit eltérően díszítettünk: az idei karácsonyi képeslapunkat ismét Németh Georgina  májtranszplantált grafikusunk rajzolta, de szervek helyett ezúttal egy zsiráf néz ránk a képeslapról.

Az ajtókra a karácsonyi idézetek helyett Fodor Ákos-haikuk kerültek, melyeket Kotormán Lili – szintén májtranszplantált művészpalánta – készített el a díszítést megelőző napokban."

Feszt Tímea